Нов винен салон привлича ценители в „Кралска закуска“

Ежеседмични презентации със сомелиери представят най-доброто от родните изби

Ако сте ценители на хубавото вино, държите на специално подбраните за всеки сорт мезета и блюда и обичате спокойната изискана обстановка – виненият салон на „Кралска закуска“ е точно за вас. Там можете да намерите отбрани вина от най-добрите български изби, вносни вина от Стария и Новия свят, великолепно меню с ястия от европейската и националната кухни, услужливи сервитьори и романтична атмосфера. Интериор с използване на винарски мотиви допълва впечатлението за разкошно място за почивка и прекарване на свободното време.

Всичко това заведението съчетава с възможно най-ниски цени. Мотото на ресторанта е „Ние не печелим от продажба на вино“. Затова надценките са минимални, от порядъка на 3 до 13 лева на бутилка, в зависимост от класа на вината.

Към момента посетителите могат да избират между вината на винарска изба за бутикови вина „Левента“,винарска изба „Райнофф“ , „Братя Минкови“, „Винпром Русе“, вина „Катаржина“, „Gulbanis“, плюс вносни вина от Испания,Франция и др. Асортиментът непрекъснато се увеличава.

Асортиментът ни се увеличава

И това не е всичко – „Кралска закуска“ се нагърбва с трудната задача да въведе дори абсолютно начинаещи в изкуството на енологията, организирайки ежеседмични дегустации с водещи сомелиери и технолози.

Допълнителен бонус за клиентите по време на дегустациите ще бъдат безплатните мезета за бели и червени вина. Комплименти от заведението за белите вина са плата български сирена и кашкавали,гарнирани с плодове, а за червените – деликатеси и сухи мезета на български производители. Разбира се, майсторите-готвачи на „Кралска закуска“ са готови да предложат най-подходящото ястие за всеки сорт.
Тази инициатива ще продължи, а информация за всяка дегустация ще бъде изнасяна на сайта на ресторанта и страницата ни във Фейсбук.

Резервивай на 0888 209 108 или поръчай нещо вкусно