Кафе-сладкарница „Детски кът“ е новата придобивка на „Кралска закуска“

С новооткритата кафе-сладкарница „Детски кът“, ресторант „Кралска Закуска“ разширява бизнеса си. Тя се намира в непосредствено съседство с ресторанта на ул. „Княжеска“ 43 и двете заведения разполагат с обща лятна градина.

Приемаме поръчки за торти за рожденни дни, фирмени тържества и кетъринг – тел. 082/827080 и 0888209108

Майстор-сладкари

Към сладкарницата работи собствен цех със 120 кв.м. площ и тя предлага закуски, сладки, еклери, пасти и торти собствено производство. Те могат да се поръчват и в ресторанта.

Шеф сладкарят Яница Бонева и екипът й  запазват част от производството на старата турска сладкарница и правят добре познатите и търсени от русенци баклави, кадаиф, кюнефе и други. 

Има и щанд със сладки без захар за диабетици.

Собствено производство по поръчка
Пространство за игра с аниматор

Забавления за малчуганите

Кафе-сладкарницата се казва „Детски кът“ и естествено разполага с обширно пространство за игра, с много катерушки, люлки, батут, както и с аниматор, който се грижи за забавленията на малчуганите. Така тя става идеално място за провеждане на рожденни дни и детски тържества.

С предлаганите сладки и торти се увеличи менюто с десерти на ресторант„Кралска Закуска“. От разширеното предлагане могат да се възползват и фирми, поръчващи кетъринг от ресторанта.

Резервивай на 0888 209 108 или поръчай нещо вкусно